Final Program for POCO 2020.

Latest Program as on 27 November 2020

TIMEAGENDASPEAKER / PIC
08.00 – 09.00 (60 MINUTES)ROLL CALLEVENT STANDBY
09.00 – 09.05 (05 MINUTES)OPENING (MODERATOR)IR. DR. NORDIN RAMLI
(EXECUTIVE COMMITTEE, IEEE MALAYSIA SECTION)
09.05 – 09.10
(05 MINUTES)
WELCOMING REMARKSASSOC. PROF. DR. FAWNIZU AZMADI HUSSIN
(CHAIR, IEEE MALAYSIA SECTION)
09.10 – 09.20
(10 MINUTES)
OFFICIATIONEMERITUS PROF. AKINORI NISHIHARA
(IEEE R10, DIRECTOR 2019-2020)
9.20 – 9.50
(30 MINUTES)
MANAGING CONFERENCES IN COVID-19PROF DR. ZUHAINA ZAKARIA
(IEEE ADMISSION & ADVANCEMENT COMMITTEE,
IEEE PES LONG RANGE PLANNING COMMITTEE)
5 MINUTESBREAK5 MINUTES BREAK
09.55 – 10.25
(30 MINUTES)
ISSUES AND CHALLENGES IN IEEE SPONSORED CONFERENCES IN REGION 10PROF. DR. CELIA SHAHNAZ
(CHAIR, IEEE BANGLADESH SECTION)
10.25 – 10.55
(30 MINUTES)
MANAGING YOUR CONFERENCE FINANCESASSOC. PROF. DR. MOHAMAD FAIZAL AHMAD FAUZI
(PAST CHAIR, IEEE MALAYSIA SECTION)
5 MINUTESBREAK5 MINUTES BREAK
11.00 – 11.40 (40 MINUTES)KEYNOTE ADDRESS
“IEEE Conference Quality Matters”  
EMERITUS PROF. CHUN CHE LANCE FUNG
(CHAIR, IEEE REGION 10 EDUCATIONAL ACTIVITIES COMMITTEE, IMMEDIATE PAST CHAIR, IEEE NEW INITIATIVES COMMITTEE, 2021/2022 IEEE R10 DIRECTOR-ELECT)
11.40 – 11.55 (15 MINUTES)REGION 10 2021 PLAN  MR.  DEEPAK MATHUR
(IEEE REGION 10 DIRECTOR-ELECT 2019-2020, IEEE REGION 10 DIRECTOR 2021-2022)
11.55 – 12.25
(30 MINUTES)
FUNDING & EVENT SUPPORT BY MALAYSIA GOVERNMENTDATO’ SRI ABDUL KHANI BIN DAUD
(CHIEF EXECUTIVE OFFICER, MALAYSIA CONVENTION & EXHIBITION BUREAU (MYCEB), MALAYSIA)
5 MINUTESBREAK5 MINUTES BREAK
12.30– 13.00 (30 MINUTES)TECHNICAL PROGRAM: KEYS TO HIGH QUALITY TECHNICAL PROGRAMSDR. NIRMAL NAIR
(CHAIR, IEEE REGION 10 PROFESSIONAL ACTIVITIES COMMITTEE)
13.00 – 13.25 (25 MINUTES)SHARING SESSION ON RUNNING VIRTUAL CONFERENCEMODERATOR: ASSOC PROF. IR. DR. MD PAUZI ABDULLAH
(VICE-CHAIR, IEEE MALAYSIA SECTION)
PANELIST:
– ASSOC. PROF. DR. SUPAVADEE ARAMVITH (VICE CHAIR, IEEE SYWL2020)
– IEEE SCORED 2020
13.25 – 13.30 (05 MINUTES)CONCLUDING REMARKSASSOC. PROF. DR. FAWNIZU AZMADI HUSSIN  
(CHAIR, IEEE MALAYSIA SECTION)
13.30EVENT END